Lenijs Kravics izdod «Bada spēļu» iedvesmotu albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

50 gadus vecais amerikāņu dziedātājs Lenijs Kravics šonedēļ izdod jaunu mūzikas albumu, ko iedvesmojusi viņa loma filmu franšīzē «The Hunger Games» («Bada spēles»). Kravics norāda, ka iedvesma jaunam albumam radusies divu «The Hunger Games» daļu uzņemšanas laikā. Viņš spēlēja aktrises Dženiferas Lorensas atveidotās galvenās varones stilistu Sinnu.

«Es nemaz neplānoju izveidot albumu. Es filmējos, taču vakaros radās šī mūzika,» viņš sacīja intervijā aģentūrai AFP.

Otrdien, 23. septembrī gaidāmā albuma nosaukums ir «Strut».

Lielākā daļa dziesmu sacerētas par mīlestību un attiecībām. «Tajā atklājas atšķirīga dinamika - no iekāres un seksa līdz salauztai sirdij, izmisumam un pārprastai mīlestībai,» teica Kravics.

Šogad Kravicam apritēja 50 gadi. «Skaitlis neko nenozīmē. Es jūtos lieliski. Nekad neesmu juties labāk kā tagad gan fiziski, gan psiholoģiski, gan arī garīgi,» norāda mūziķis.

Lai arī Kravics savas karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 40 miljonus albumu, viņš vēlas izdot jaunus ierakstus.

«Man nav, ko pierādīt. Es gribu tikai izpausties,» sacīja dziedātājs. «Es vēlos augt kā mūziķis un kļūt par labāku skatuves mākslinieku. Man galvenais ir nevis mūzikas topi vai nauda, bet gan pieredze.»

Kravics vairākas reizes uzstājies Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu