Lemparda vārtu guvums palīdz «City» izraut neizšķirtu pret «Chelsea»

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušajam pussargam Frenkam Lempardam gūstot vārtus mazākumā pret savu bijušo vienību, svētdien Anglijas futbola premjerlīgas čempione Mančestras «City» nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar kopvērtējuma līderi Londonas «Chelsea».

Rezultātu 71.minūtē atklāja uz maiņu laukumā nākušais «Chelsea» futbolists Andrē Širle no Vācijas, bet Lepmpards izcēlās piecas minūtes pirms pamatlaika beigām.

Jau kopš 66.minūtes «City» spēlēja mazākumā, jo otro brīdinājumu bija nopelnījis argentīnietis Pavlo Savaleta.

Zīmīgi, ka Lempards, kurš lielāko daļu savas karjeras aizvadīja tieši «Chelsea» komandā, pēc vārtu guvuma nepriecājās par panākumu, tādejādi izrādot cieņu pretiniekiem. Tomēr tāpat «Chelsea» zaudēja pirmos punktus šosezon.

Tikmēr dramatisku zaudējumu cieta Mančestras «United» komanda, kas pirmoreiz premjerlīgas vēsturē izlaida divu vārtu pārsvaru, ar rezultātu 3:5 (2:1) izbraukumā piekāpjoties Lesteras «City».

Jau līdz 16.minūtei «United» pēc Nīderlandes futbolista Robina van Pērsija un argentīnieša Anhela di Marijas gūtajiem vārtiem pārņēma vadību ar 2:0, bet 57.minūtē spānis Anders Errera panāca arī 3:1, tomēr atlikušajā laikā mājinieki pamanījās gūt četrus vārtus pēc kārtas, divreiz arī realizējot 11 metru soda sitienus.

Šajā cīņā Lesteras komandā divreiz izcēlās argentīniešu uzbrucējs Leonardo Uljoa, bet pa reizei atzīmējās Deivids Nadžents, argentīniešu pussargs Estevans Kambjaso un Džeimijs Vardijs, kurš vēl tikai pirms trim sezonām spēlēja amatieru komandā.

«Spēle bija mūsu kabatā, tomēr atdevām to,» pēc cīņas izteicās Mančestras vienības galvenais treneris Luiss van Gāls. «Tas nenotika Lesteras komandas dēļ. Mēs vienkārši atdevām.»

Arī pārējās divās svētdienas spēlēs negaidīti uzvarēja viesi - Londonas «Crystal Palace» pamanījās ar 3:2 (1:1) pieveikt Liverpūles «Everton», bet Vestbrmovičas «Albion» ar 1:0 (0:0) apspēlēja Totenhemas «Hotspur».

Turnīra kopvērtējumā pirmajā vietā ar 13 punktiem pēc piecām kārtām ir Londonas «Chelsea», bet pa desmit punktiem izcīnījušas Birmingemas «Aston Villa» un «Southampton» vienības. Tikmēr pa deviņiem punktiem ir Londonas «Arsenal» un Svonsī «City» komandām.

Čempione Mančestras «City» ar astoņiem punktiem ir sestā, turklāt tikpat punktu ir arī Lesteras «City».

Savukārt Mančestras «United» iekrājusi piecus punktus, kas dod 12.vietu 20 klubu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu