Uzzini, kāda ķibele gadījās dejotājam Viktoram Haritonovam ar Lienes Greifānes dāvanu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Liene Greifāne 5.oktobrī nosvinēja savu trīsdesmito dzimšanas dienu. Svinībās ar lielu novēlošanos ieradās viņas šova «Dejo ar zvaigzni» partneris Viktors Haritonovs un viņa sieva Olga. Pāris nokavēja oficiālo daļu, jo tiem gadījās ķibele ar dāvanu!

Pāris jau taisījies braukt uz dziedātājas Lienes Greifānes dzimšanas dienu, bet piedzīvojuši neveiksmīgu atgadījumu.

Viktora sieva Olga kāpusi automašīnā un dāvanu nolikusi uz vīra sēdekļa, un nav paspējusi to paņemt rokās, kad Viktors apsēdies autovadītāja vietā.

Viss noticis kā anekdotē par vīrieti, kurš iekāpj automašīnā, dzird tirkšķoņu un lūdz Dievu, lai tas būtu mugurkauls, tikai ne viņa jaunais «iPhone».

«Dzirdējām stiklu tirkšķoņu un sapratām, ka dāvana ir saplīsusi. Sēdējām un domājām, kur ātri varēsim rāmim nomainīt stiklu, kamēr meklējām atbilstošu stiklu foto rāmītim, arī nokavējām dzimšanas dienas sākumu,» smejoties atgadījumu pastāsta Viktors un Olga.

Pāris Lienei uzdāvinājuši fotokolāžu ar kopīgajām fotogrāfijām no šova laika, lai tas vienmēr paliek par piemiņu māksliniecei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu