Klārksons pēc aiziešanas no «Gāzi grīdā!» ārstējies no stresa

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu televīzijas personība Džeremijs Klārksons atklājis, ka pēc padzīšanas no auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») esot iestājies rehabilitācijas klīnikā, lai cīnītos ar stresu.

Kā jau ziņots, martā Klārksons uzbruka raidījuma producentam, kā rezultātā raidorganizācija BBC nolēma neatjaunot līgumu par viņa piedalīšanos raidījumā.

«Vasarā cilvēki ar nopietnām sejām un stetoskopiem izlēma, ka man nepieciešams pilnīgs atvaļinājums. Viņi ar to nedomāja divas nedēļas sauļoties ar grāmatu rokās vai miljoniem kokteiļu ballīšu katru vakaru. Viņi runāja par veselu mēnesi Akmens laikmetā,» Klārksons raksta savā slejā laikrakstā «Sunday Times».

«Viņi bargi pieteica, ka stress par mātes nāvi, BBC televīzijas nodaļas vadītāju Deniju Koenu, zaudētu darbu un vēl miljons citām lietām padarīšot mani par slienājošu dārzeni,» norāda Klārksons. «Man nekavējoties jādodas uz cietumu, kur nebūtu nekādu kontaktu ar ārpasauli.»

Klārksons joko, ka rehabilitācijas klīnikā gaidījis «skandināvu mēbeles un puskailas vjetnamiešu sievietes», taču patiesībā tā atgādinājusi īstu cietumu. «Lai aizpildītu laiku no celšanās piecos rītā līdz gulētiešanai desmitos vakarā, es stundām ilgi nodarbojos ar jogu. Tagad esmu sapratis, ka tā ir briesmīgākā lieta pasaulē,» viņš raksta.

Tagad Klārksons ar kolēģiem Džeimsu Meju un Ričardu Hamondu gatavojas jaunam auto raidījumam «Amazon Prime» straumēšanas pakalpojumā.

Tikmēr pārraidi «Top Gear» vadīs britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu