Video: Jau otro vakaru pēc kārtas Latvijas pārstāvis ieņem pēdējo vietu konkursā «Jaunais vilnis»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

2.-11.oktobrī Sočos norisinās jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis». Latviju konkursā pārstāv Valērijs Bogdānovs, kurš pirmajās divās konkursa dienās stabili turas pēdējā vietā.

Kopš konkurss «Jaunais vilnis» notiek Sočos, tas ir kļuvis daudz greznāks un arī zvaigžņu pārbagātāks. Pirmajā konkursa dienā kā īpašais viesis uzstājās dziedātājs Robin Thicke, bet otrajā konkursa dienā dziedātājs Eross Ramazoti, nemaz nerunājot par lielo Krievijas zvaigžņu ansambli.

Latviju konkursā pārstāv jaunais dziedātājs Valērijs Bogdānovs, kurš pēc divu dienu dziedājuma ir ierindojies pēdējā, divpadsmitajā vietā, turklāt no vienpadsmitās vietas atpaliekot par veseliem sešiem punktiem.

Pirmajā vietā abas konkursa dienas ir Horvātijas pārstāvis Damirs Kedžo, kurš ir priekšā Latvijas pārstāvim par veseliem divdesmit septiņiem punktiem.

Nekam nemainoties, šis būs pirmais gads konkursa vēsturē, kad Latvija startē tik slikti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu