Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vācu modele atkailina krūtis par godu «Oktoberfest» (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Modele un aktrise Mikaela Šēfere (Mikaela Schafer) TVNET lasītājiem ir jau labi pazīstama. Nesen viņa publicējusi «ledus spaiņa» video, kurā bijusi puskaila, arī pirms diviem gadiem filmas «Vīri melnā III» pirmizrādē viņa parādījās pikantā kleitā, kuras apakšdaļa bija darināta no VHS lentēm, savu augumu atkailinot gandrīz pilnībā. Arī šonedēļ preses uzmanības centrā modeles kailās krūtis pilsētvidē.

Kāpēc? Tāpēc, ka šonedēļ Minhenē sāksies lielā alus dzeršana jeb «Oktoberfest», un tieši šim priecīgajam notikumam par godu Šēfere bija nolēmusi atkal nodemonstrēt savus plikumus, fotogrāfējoties kopā ar draudzenēm pie Brandenburgas vārtiem. Garāmgājēju interese, protams, bija liela. Kā nu ne?

Atgādinām, ka šī jaunā sieviete savulaik piedalījusies modeļu konkursā «Germany’s Next Top Model», taču ātri no šova izbalsota.

Mikaela Šēfere ar draudzenēm
Mikaela Šēfere ar draudzenēm Foto: Reuters/AP/Scanpix
Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu