Foto: Sočos atklāts konkurss «Jaunais vilnis»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Šis ir pirmais gads, kad populārais jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis» vairs nenotiek Latvijā, bet ir pārcelts uz Krieviju. Konkurss norisinās kūrorta pilsētā Sočos no 2. līdz 11. oktobrim. Latviju konkursā pārstāv jaunais dziedātājs Niks Anders, kurš 2011.gadā tika atzīts par Baltijas skaistāko geju.

Pirmajā konkursa dienā, kā jau ierasts, notika atklāšanas koncerts, kurā uzstājās daudzas un dažādas populāras zvaigznes.

Zvaigžņu vidū bija arī mūsu pašu Intars Busulis ar dziesmu «Ja tebja risuju», kuras emocionālais izpildījums jau no dziesmas paša sākuma izraisīja aplausus skatītāju rindās.

Jau ierodoties Sočos, zvaigznes portālā «Instagram» publiskoja fotogrāfijas no konkursa, parādot gan savstarpēju draudzību, gan daļu no mēģinājumu procesa, sava dienas ritma, gan to, ka labprāt fotografējas ar faniem.

Ikviena zvaigzne, ieliekot sociālajos tīklos bildi, neaizmirst piekrastīt klāt vārdu dzimtene, rādās, ka zvaigznes priecājas, ka konkurss norisinās Sočos, ne Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu