Foto: «Ekstrasensu cīņu» uzvarētāja Džūlija Vanga izdevusi grāmatu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Mistikas šova «Ekstrasensu cīņu» uzvarētāja Džūlija Vanga laidusi klajā savu pirmo grāmatu «Никак Нигдe Никогда» (Nekā nekur nekad). Grāmatā apkopoti Vangas rakstītie dzejoļi, dzīves īstenības.

Foto: facebook.com

Beidzoties šovam «Ekstrasensu cīņas», piecpadsmitās sezonas uzvarētāja Džūlija Vanga teica, ka drīzumā notiks viņas tērpu skate, Taro kāršu izdošana, albuma ierakstīšana, izskatās, ekstrasense sākusi ar grāmatas izdošanu.

Foto: facebook.com

Grāmatu «Никак Нигдe Никогда» Haosa gars izdevis Maskavā, un grāmata ir pieejama krievu valodā, jo Džūlija uzskata, ka, visus tekstus tulkojot uz citu valodu, zustu darba noskaņa.

Foto: facebook.com

Par spīti faktam, ka grāmata tik tikko parādījusies pārdošanā, to jau iespējams lejupielādēt neskaitāmās interneta lapās.

Grāmatu īpašu padara melnās lappuses, kuras ikvienam dzejolim, domu graudam piešķir īpašu, mistisku nozīmi un auru.

Ikvienu grāmatas lapu ir uzrakstījusi pati Vanga – teksti ir spēka avots, spēks, kuru var sūtīt, lai ko radītu vai ko sagrautu.

Džūlija cilvēkus lasa kā grāmatas, bet neuzskata, ka citu problēmas var risināt, ņemot viņu naudu.

Tāpēc ekstrasense, nu arī rakstniece uzrakstījusi grāmatu, lai ar tās spēku, ieliktajām domām, palīdzētu miljoniem cilvēku mainīties. Rakstniece ir droša, ka katrs grāmatā ieliktais vārds to lasītājos raisīs redzamas pārmaiņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu