Skandalozais aizsargs Voinovs pievienosies SKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

Krievijas aizsargs Vjačeslavs Voinovs, kurš šovasar ASV izcieta cietumsodu par sievas piekaušanu, savu karjeru turpinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienībā Sanktpēterburgas SKA, vēsta aģentūra «R-Sport».

«Voinovs ir Sanktpēterburgā un pieņēma lēmumu spēlēt SKA sastāvā, jo klubs cīnīsies par Gagarina kausu,» «R-Sport» citēts hokejista aģents Ravils Ishakovs. «Tas Voinovam palīdzēs sagatavoties arī spēlēm Krievijas izlases rindās. Šobrīd SKA ģenerālmenedžeris Andrejs Točickis atrodas Čeļabinskā un risina sarunas ar «Traktor» par spēlētāja tiesību apmaiņu.»

Pagājušā gada oktobra beigās 25 gadus vecais Voinovs tika arestēts par sievas Martas Varlamovas piekaušanu. Losandželosas tiesa viņam piesprieda 90 dienu ilgu cietumsodu, bet par labu uzvedību viņš var tikt atbrīvots pēc 45 dienām.

KHL tiesības uz Voinovu pieder «Traktor» komandai.

Tikmēr viņa bijušais klubs Nacionālā hokeja līgā (NHL) Losandželosas «Kings» paziņojis, ka neiebilst par Voinova karjeras turpināšanu KHL čempionātā.

«Kings» Voinovu NHL drafta otrajā kārtā izvēlējās ar 32. numuru 2008. gadā. Viņš «Kings» vienībai 2012. un 2014. gadā palīdzēja izcīnīt Stenlija kausu. NHL kopumā Voinovs aizvadījis 190 regulārā čempionāta mačus, izceļoties ar 18 vārtiem un 63 rezultatīvām piespēlēm.

Krievijas nacionālās izlases sastāvā Voinovs piedalījās Soču olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu