«Ērenpreiss» svinēs Pagalma svētkus (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ISSP/Liāna Beņķe

Ceturtdien, 18.septembrī A. Čaka 90 pagalma teritorijā notiks Ērenpreiss velosipēdu darbnīcas rīkotais pasākums Ērenpreiss pagalma svētki.

Pasākumā būs iespēja baudīt koncertu, mūziku un gardumus pilsētvidē, iepazīties ar Ērenpreiss velosipēdu darbnīcas jauno velosipēdu tapšanas procesu un velosipēdu restaurācijas darbnīcu, kā arī jaunajiem Ērenpreiss velosipēdu modeļiem. Pagalma svētkos īpaši liels uzsvars likts tieši uz velokultūras piekritēju, entuziastu pulku, un namatēvs Toms Ērenpreiss ir aicinājis vēl vairākus velosipēdu pārstāvjus, lai kopīgiem spēkiem Pagalma svētkus bagātinātu. Velosipēdu pārstāvju vidū būs jau labi pazīstamā apvienība Tru Fix Kru, darbnīcas Velovelo, Piens Velo, Open Bikes un elektrovelosipēdu ražotājs Blue Shock Bikes. Pasākuma laikā būs arī īpaša iespēja apdrošināt savu velosipēdu pret dažādām nebūšanām, iegādājoties jauno BTA velo polisi.

Līdzās velo izmēģinājumiem un citiem ar to saistītiem piedzīvojumiem pasākuma rīkotāji arī ir parūpējušies par baudāmu mūziku vakara gaitā - Pagalma svētku viesus sagaidīs un iesildīs DJ Belinda, un dzīvo uzstāšanos sniegs mūzikas grupa The Coco’nuts ar vasarīgu muzikālo programmu.

Ērenpreiss Pagalma svētki ir pasākums, kura mērķis ir pulcēt vienuviet visus velo cienītājus un laikmetīgas pilsētvides baudītājus, lai kvalitatīvi veicinātu apkārtnes kultūras un sabiedriskās aktivitātes.

Ērenpreiss velosipēdu darbnīca ir uzņēmums, kas turpina Latvijas velosipēdu leģendas Gustava Ērenpreisa iesākto darbu velo kultūras attīstīšanā Latvijā. Toma Ērenpreisa vadībā darbnīca jau vairāk kā 8 gadus veic velosipēdu restaurāciju un remontu, organizē dažādus pasākumus velobraucējiem un 2012. gadā uzsākta jaunu velosipēdu ražošana.

Pagalms A. Čaka ielā nr. 90 ir no centra paslēpta vieta pie Ziedoņdārza, darbnīcas ēkā pašlaik top un dzīvoĒrenpreiss velosipēdi, bet par ēkas vēsturiskumu uz vietas Pagalma svētkos draudzīgi pastāstīs darbnīcas pārstāvji. Visi interesenti laipni gaidīti ceturtdien 18.septembrī no plkst. 18.00, ieeja Pagalma svētkos bez maksas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu