Video: Krievijas fani dusmīgi uz latviešu hokejistu! Karsums «izslēdz» KHL snaiperi (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Savainojumā pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» uzbrucēja Mārtiņa Karsuma lietota spēka paņēmiena trešdien iedzīvojās pašreizējās Gagarina kausa īpašnieces Magņitogorskas vienības «Metallurg» līderis Sergejs Mozjakins, kurš saviem spēkiem nespēja pamest laukumu.

Uzreiz pēc epizodes, kas notika trešās trešdaļas izskaņā, Karsumam metās virsū Mozjakina partneri, kuri centās Latvijas uzbrucēju pārmācīt. Tomēr līdz īstam kautiņam abu komandu spēlētāji nenonāca.

Par spēka paņēmienu Karsumam sods netika piešķirts, bet divu minūšu noraidījumu viņš saņēma pēc saķeršanās ar Sergeju Tereščenko.

Uzvaru šajā mačā ar rezultātu 1:0 pēcspēles metienu sērijā svinēja «Metallurg» vienība. Vienu no «bullīšiem» nerealizēja otrs «Dinamo» latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Telekanāla «Rossija 2» komentētājs Sergejs Gimajevs norādīja, ka Karsuma spēka paņēmiens nebija netīrs. «Karsums var ar sevi lepoties. Malacis, stingrs puika. Tikai mēs pazaudējām ļoti labu spēlētāju, uz kuru nāk skatīties cilvēki. Neuzskatu, ka spēka paņēmiens bija netīrs,» viņš sacīja.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu