Rassell, Grieze, Berezina: «Dari to vēl, esi kustībā!» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Rassell (Ruslans Kuksinovičs) sadarbībā ar dziedātāju no Ventspils Edvardu Griezi un Sabīni Berezinu piedāvā sava jaunā singla «Esi kustībā» videoklipu.

Edvards Grieze mācās Ventspils mūzikas vidusskolā, džeza un estrādes mūzikas nodaļā, 4. kursā. Ar mūziku nodarbojas jau no agras bērnības. Paralēli dziedāšanai spēlē klavieres. Piedalījies konkursos un, ar savu džeza kvartetu, festivālos Latvijā, Vācijā, Krievijā un Somijā.

Videoklips tika filmēts Ruslana dzimtajā pilsētā Liepājā, šā gada augusta beigās un septembra sākumā, galvenokārt «Daugavas» stadionā. Videoklipa režisors ir pats Rasels (Rassell), savukārt operatora un montāžas darbs tika uzticēts jaunajam klipmeikeram Kasparam Kambaram. Jaunā singla «Esi kustībā» producents un mūzikas autors ir Rasels, bet tekstu sarakstījuši abi mūziķi - Rasels un Edvards Grieze. Dziesma ierakstīta Rassels un DJ Dween mājas ierakstu studijās. Miksēja Rasels, bet māsteringu veica Jānis Kalve «Labo ierakstu studijā».

«Taisot jaunu gabalu gribējās piešķirt tam jaunu skanējumu vokāla ziņā, un izdzirdot vienā Latvijas mūzikas kanālā Edvarda izpildīto dziesmu, mani uzreiz uzrunāja viņa balss tembrs,» stāsta Rasels. «Tā es uzaicināju viņu sadarboties un viņš piekrita, par ko esmu priecīgs. Kad viņš viesojās pie manis Liepājā parādīju viņam dziesmas bīta skici un piedziedājuma melodiju. Mēs uz vietas sākām domāt piedziedājuma vārdus un priecē arī tas, ka Edvardam padodas sacerēt tekstus latviešu valodā. Iespējams turpmāk mūsu koncertos ar Sabīni varēs dzirdēt un redzēt arī Edvardu.»

«Aicinājums sadarboties man nāca kā pilnīgs pārsteigums,» atklāj Edvards Grieze. «Pat īsti nespēju aptvert kas notek, līdz brīdim, kad atrados studijā un strādājām pie dziesmas. Satraukums bija liels, bet patīkams, jo zināju, ka šī būs lieliska iespēja sevi parādīt plašākai publikai. Sadarbība izvērtās tiešām laba. Viens otru papildinājām ar dažādām idejām. Paldies Rassell par uzaicinājumu, ceru, ka klausītāji novērtēs mūsu veikumu.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu