Canon atklāj jaudīgāko kabatas izmēra fotokameru (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Canon atklājis šā brīža jaudīgāko PowerShot sērijas kabatas izmēra fotokameru PowerShot G7 X. Kamera apvieno attēla kvalitāti, augstākā līmeņa kontroli un iespaidīgu darbības ātrumu. Ar Canon Premium expert G sērijas sensoru, PowerShot G7 X piedāvā radošumu DSLR stilā un iespēju uzņemt lieliskus fotoattēlus jebkurā situācijā. Kamera ir apgādāta ar 20,2 megapikseļu CMOS sensoru ar aizmugurējo apgaismojumu. Šī kamera apvieno pirmklasīgu f/1.8-2.8, 4.2x objektīvu un Canon flagmaņa attēlveidošanas tehnoloģijas, kas ietilpinātas izsmalcinātā metāla korpusā.

Lieliska attēlu kvalitāte jebkādos apstākļos

PowerShot G7 X 24 mm f/1.8-2.8 objektīvs ar 9 posmu atvērumu ļauj radīt skaistu fona efektu ar mazu lauka dziļumu. Pateicoties lielajam 1.0 tipa sensoram un attēlu procesoram DIGIC 6, PowerShot G7 X īpaši izceļas vājā apgaismojumā, nodrošinot plašas variēšanas iespējas, un sagādājot attēlus ar dzīvīgām, reālistiskām krāsām un zemu trokšņu līmeni pat pie ISO 12 800.

Foto: Publicitātes foto

Pielāgojamas vadības iespējas un manuālais režīms

PowerShot G7 X piedāvā ekspertu līmeņa fotografēšanas pieredzi ar pilnībā pielāgojamām funkcijām kā profesionālajām kamerām. Īslaicīgus mirkļus ātri palīdzēs notvert 31 punkta autofokuss. Ja nepieciešams, kamera spēs bildēt ar nepārtrauktās fotografēšanas ātrumu 6,5 kadri sekundē, tādējādi uzņemot līdz 700 secīgiem attēliem.

Pielāgojamais objektīva vadības gredzens nodrošina pilnīgu kontroli. Tūlītējai vadībai iespējams iestatīt tādus nozīmīgus fotografēšanas iestatījumus kā diafragmas atvērumu un slēdža ātrumu. Vairākiem kameras iestatījumiem uzreiz var piekļūt caur izvēlni lielajā skārienekrānā. Izmantojot Touch AF iespējas, var izvēlēties fokusa punktu ekrānā, kas lieti noderēs, ja jāfotografē radošās situācijās, piemēram, šaurā leņķī vai izmantojot makro režīmu. Ja nepieciešama pilnīga vadība, pilnībā manuālas funkcijas ļauj pārvaldīt visus kameras iestatījumus. Perfektai kadrēšanai var izmantot arī iespēju uzņemt RAW attēlus ar multi-aspect atbalstu.

Kamera operatoram – iesācējam

Lietotājs par savām operatora spējām var pārliecināties ar Manual Movie funkciju. Virkni iestatījumu iespējams pielāgot tieši filmēšanas laikā, lai sasniegtu labāko radošo rezultātu, piemēram, atvēruma, slēdža ātruma un ISO iestatījumus. Kadra stabilitāti nodrošinās 5 asu inteliģentā IS (attēla stabilizēšanas) sistēma. Tādējādi nebūs starpības, vai kameras lietotājs filmē pa auto logu vai pastaigājoties pilsētā.

Kopīgojiet savus attēlus ar draugiem

Ar PowerShot G7 X iegūtos foto un video materiālus nekavējoties var ievietot sociālajos tīklos vai augšupielādēt datu mākonī, tajā skaitā arī Canon digitālajā attēlu pārvaldības platformā irista. Šādu iespēju nodrošina Wi-Fi modulis un NFC (tuva lauka sakaru) tehnoloģijas atbalsts. NFC dos iespēju PowerShot G7 X savienot ar viedtālruni, koordinētu attēlu uzņemšanas vietas informāciju, nogādātu attēlus citās ierīcēs un vadītu kameru attālināti.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu