«Fonoklubs» svinēs dzimšanas dienu ar «F[ei]K», Dambi un 8 dīdžejiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar vērienīgām svinībām šajā nedēļas nogalē savu sesto pastāvēšanas gadu atzīmēs Cēsu «Fonoklubs» kas piektdienas (19.09.) un sestdienas (20.09.) gaitā ar bezmaksas priekšnesumiem pulcēs astoņus dīdžejus, kā arī grupas «Inokentijs Mārpls» un «F[ei]K». Svinības sāksies piektdien, kad par dejām un atmosfēru tradicionāli gādās visa «Fonokluba» rezidentu komanda, kopskaitā vakara gaitā nomainoties septiņiem dīdžejiem, kuru vidū ir sagaidāms arī kāds īpašs priekšnesums.

Savukārt jau sestdien uz kluba skatuves kāps Latvijas pankroka kustības simbols - grupa «Inokentijs Mārpls», kā arī apvienība, kas šajā vasarā sagādāja vienu no skaļākajiem apvienošanās koncertiem - F[ei]K, kuriem šis būs īpašs koncerts.

«Mums ir daudz labu gaišu atmiņu saistībā ar Cēsīm, jo tieši tur ir aizvadīts pirmais F[ei]K koncerts, kā arī nospēlēti daži no jaudīgākajiem končiem grupas vēsturē - tas viss pateicoties tieši cēsniekiem un viņu atbalstam,» par sestdien gaidāmo koncertu grupa priecājas savos sociālajos tīklos.

Par dejām un ballīti pēc sestdienas koncerta rūpēsies DJ apvienības «Funky Breakout» pārstāvis All-Viss.

Ņemot vērā jubilejas faktoru, sestdienas koncerts tiek rīkots bez ieejas maksas, tāpēc kluba organizatori aicina, pirmkārt, ierasties savlaicīgi, otrkārt - atcerēties, ka tās galu galā ir svinības, tāpēc paķert kādu svinīgāku apģērba gabalu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu