Foto: Senioru dienā iepazīsti vienu no pasaules populārākajām un neķītrākajām omītēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

1.oktobris ir Senioru diena, laiks, kad vairāk aizdomāties par mūsu vecvecākiem un varbūt lieku reizi palaist sabiedriskajā transportā apsēsties vecus cilvēkus. Šajā dienā iepazīsti sociālo tīklu zvaigzni, astoņdesmit sešus gadus veco Badiju Vinklu.

Astoņdesmit sešus gadus vecā Badija ir tik aktīva un stilīga, ka šajā ziņā spētu sacensties ar ne vienu vien tīņa vecuma jaunieti.

Sieviete mīl dzīvi un nekautrējas to dzīvot uz pilnu klapi, pat ja citiem tas liekas nepieņemami.

Sociālo tīklu slavenība nemēģina izlikties par labāku, kāda ir, viņa neslēpj, ka smēķē, lieto alkoholu, apmeklē ballītes, tāpat vīriešus viņa joprojām pamana, kā nekā nēsā pat apģērbu, uz kura rakstīts – aizvilinu svešus vīriešus jau no 1928. gada.

Lai parādītu saviem septiņiem mazbērniem, ka spēj būt stilīga, viņa ir izveidojusi sociālajos tīklos profilus, kuros ievieto dažādus «selfijus», smieklīgus tekstiņus, un tādā veidā ātri vien ņiprā omīte ir kļuvusi populāra.

Nu viņu aicina uz dažādiem saviesīgiem pasākumiem, tādiem kā «MTV» balvas pasniegšana, un par dažādu vakaru vadīšanu sieviete pat saņem samaksu.

Kopā ar Badiju fotografējas zvaigznes un izvieto kopīgās bildes sociālajos tiklos, liekot faniem domāt, kas īsti ir populārāks - zvaigzne vai dzīvi mīlošā sieviete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu