Klāt UEFA Čempionu līgas sezona!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ar astoņām spēlēm A, B, C un D apakšgrupā šovakar startē 2014./2015. gada UEFA čempionu līgas sezona futbolā. Visas spēles sāksies pulksten 21.45 pēc Latvijas laika.

D grupas maču starp Vācijas klubu Dortmundes «Borussia» un Anglijas premjerlīgas vienību Londonas «Arsenal» tiešraidē demonstrēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Tikmēr citā D grupas mačā Stambulas «Galatasaray» savā laukumā spēkosies ar Beļģijas komandu «Anderlecht».

Vācijas čempionvienības Minhenes «Bayern» kapteinis Filips Lāms uzskata, ka galvenā favorīte Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā būs Spānijas vienība Madrides «Real», kas ir pašreizējā titula īpašniece.

««Real» ir favorīts numur viens. Komanda pastiprinājusi jau tā lielisku, spēcīgu sastāvu,» izdevumā «Goal» citēts viens no «Bayern» līderiem. «Tā ir ļoti laba komanda ar iespaidīgām finansēm. Protams, atkal vēlos uzvarēt Čempionu līgā. Nav svarīgi, vai tas notiks ar šo sastāvu šajā sezonā vai tuvākajos trijos gados.»

A apakšgrupas mačā Pireju «Olympicos» (Grieķija) uzņems pagājušas sezonas Spānijas čempioni un Čempionu līgas finālisti Madrides «Atletico». Citā šīs grupas spēlē Itālijas vienība Turīnas «Juventus» savā laukumā spēkosies ar Zviedrijas klubu «Malme», ar kuru kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā tikās FK «Ventspils».

B grupā Anglijas premjerlīgas komanda «Liverpool» savā «Anfield» stadionā tiksies ar Bulgārijas Razgradas «Ludogorets» vienību, bet otrajā šīs grupas cīņā «Real» Madridē spēkiem mērosies ar Šveices klubu «Basel».

Savukārt C grupā «Monaco» (Francija) futbolisti savu līdzjutēju klātbūtnē spēlēs pret Leverkūzenes «Bayer» no Vācijas, kamēr Lisabonas «Benfica» Portugālē uzņems Krievijas klubu Sanktpēterburgas «Zeņit».

Bukmeikeri par galvenajiem favorītiem min «Real», Minhenes «Bayern», «Barcelona» (Spānija) un Londonas «Chelsea» komandu.

Vēl astoņas pirmās kārtas spēles tiks aizvadītas trešdien, kad sezonu sāks E, F, G un H apakšgrupu komandas.

Grupu turnīrs risināsies no 16. septembra līdz 10. decembrim. Pēc divu apļu sacensībām katras grupas divas labākās komandas turpinās cīņu astotdaļfinālā, trešajā vietā palikušās komandas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 2015. gada 6. jūnijā Berlīnes olimpiskajā stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu