Levandovskis turpina mirdzēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Spožu sniegumu Eiropas futbola laukumos turpina demonstrēt Polijas uzbrucējs Roberts Levandovskis, kurš otrdien UEFA Čempionu līgas mačā Minhenes «Bayern» vienībai ar 5:0 savā laukumā palīdzēja apspēlēt Horvātijas klubu Zagrebas «Dinamo».

27 gadus vecais Levandovskis «Allianz Arena» Minhenē izcēlās ar «hat-trick» jeb trim gūtiem vārtiem. Pirmos divus vārtus viņš guva ar 7 minūšu intervālu, attiecīgi 21. un 28. minūtē, bet trešo bumbu «Dinamo» vārtos viņš ieraidīja 55. minūtē.

Levandovskis nedēļās laikā «Bayern» labā izcēlies ar 10 vārtu guvumiem. To viņš iespējis vien trīs spēlēs.

Vēl ar vārtu guvumiem Minhenē izcēlās vācu pussargs Mario Gēce un brazīliešu pussargs Duglašs Košta.

«Tādam futbolistam kā Levandovskim papildu motivācija nav nepieciešama,» portālā «Goal» citēts «Bayern» kapteinis Filips Lāms. «Nezinu vai viņš šajā sezonā pretiniekam ir bīstamāks nekā iepriekšējā, bet šobrīd viņš ir uzņēmis neticamu tempu.»

F grupas kopvērtējumā «Bayern» ar divās spēlēs iegūtiem sešiem punktiem šobrīd ir līderpozīcijā, pa trīs punktiem ir Grieķijas «Olympiakos» un «Dinamo», bet Londonas «Arsenal» turpina cīnīties bez panākumiem, bez punktiem.

Jau ziņots, ka svarīgu uzvaru E grupā guva Latvijas nacionālās komandas aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētā Borisovas BATE vienība no Baltkrievijas, kas ar 3:2 savā laukumā apspēlēja Itālijas komandu «AS Roma».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu