Pieejama jauna bezmaksas sabiedriskā transporta maršrutu aplikācija (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Google Play

Latvijas iedzīvotājiem kļuvusi pieejama viena no populārākajām maršruta plānošanas aplikācijām – TRAFI.

Ar šī bezmaksas rīka palīdzību ikvienam tiek nodrošināta iespēja ātrāk un ērtāk pārvietoties Rīgas, Jelgavas un Liepājas pilsētās ar sabiedrisko transportu, automašīnu vai ejot kājām – ikvienam pārvietošanās veidam kartē tiek piedāvāts optimālākais maršruts.

Kā vienu no svarīgākajām aplikācijas priekšrocībām izstrādātāji atzīmē tās meklēšanas parametrus – TRAFI lietotājam nav nepieciešams zināt precīzu adresi un/vai pieturvietas nosaukumu, jo piemērota maršruta meklēšanas funkcija darbojas arī nosaukumiem un citiem atslēgas vārdiem, kas atrodas ceļā uz izvēlēto mērķi.

Foto: Ekrānšāviņš no Google Play

«Šis produkts ir 100% paredzēts cilvēkiem, kuri izmanto sabiedrisko transportu, jo mēs parādam lielāko daļu maršrutu no punkta A līdz punktam B. Lietotāju ērtības labad mēs piedāvājam arī ziņu sadaļu, kurā cilvēki var ziņot par satiksmes sastrēgumiem, sabiedriskā transporta aizkavēšanos un sniegt citu svarīgu informāciju – tādējādi palīdzot viens otram un atspoguļojot «reālo transporta situāciju»,» atzīmē TRAFI vadītājs un viens no dibinātājiem Martinas Gudonavičius.

«Mums ir nopietns pamatojums uzskatīt, ka šī aplikācija Latvijā var kļūt ļoti populāra. Tam par pamatu kalpo mūsu novērojumi - apmēram pusgadu Latvijā darbojās testa versija un līdz šim esam saņēmuši ļoti pozitīvu lietotāju reakciju un augstus vērtējumus Google Play aplikāciju veikalā.»

TRAFI ir pieejams operētājsistēmām Android un iOS (Apple) un to var bezmaksas lejuplādēt App Store vai Google Play. Informācija tiek nodrošināta latviešu un angļu valodās.

No septembra šī mobilā aplikācija darbojas arī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu