«Wizz Air» šogad cer uz rekordpeļņu; samazina biļešu cenas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Akciju sabiedrība «Wizz Air Holdings» pēc pārliecinošajiem pirmā pusgada rādītājiem cer šogad iegūt lielāku tīro peļņu pilnā finanšu gadā, informēja uzņēmumā, atsaucoties uz Lielbritānijas biržā publicēto paziņojumu.

Uzņēmums arī informē, ka degvielas cenu pazemināšanās dēļ aviobiļešu cenas turpinās samazināties.

2016.finanšu gada pirmajā pusē pārdošana ir veikusies labi, tāpēc tā noteiks jaunas darbības un tīrās peļņas robežas, apsteidzot tā paša perioda iepriekšējos rādītājus. Pilna gada tīrajai peļņai vajadzētu būt robežās no 190 līdz 200 miljoniem eiro iepriekš prognozēto 175 miljonu līdz 185 miljonu eiro vietā.

«Wizz Air « arī norādīja, ka tagad uzņēmums plāno paaugstināt noslodzi par 18% iepriekš paredzētā 17% pieauguma vietā.

Kā ziņots, «Wizz Air» ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ekspluatē 59 lidmašīnu «Airbus A320» parkus un piedāvā lidojumus vairāk nekā 380 maršrutos no 21 bāzes, savienojot 112 galamērķus 38 valstīs.

«Wizz Air» no Rīgas piedāvā lidojumus uz 11 galamērķiem - Londonu (Lutonu), Donkāsteru (Šefildu), Liverpūli, Oslo, Stavangeru, Bergenu, Parīzi, Barselonu, Eindhovenu, Dortmundi un Hamburgu.

«Wizz Air» akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu