Gulbis saglabājis savu pozīciju ATP rangā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts/LTS

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis saglabājis savu pozīciju jaunākajā ATP rangu tabulā, viņš ieņem 13. pozīciju.

26 gadus vecā latvieša kontā ir 2615 reitinga punkti.

Pagājušās nedēļas nogalē Gulbis ar Latvijas komandu Valmierā piedalījās Deivisa kausa duelī ar Austriju. Viņš kopā ar Miķeli Lībieti sestdien aizvadīja dubultspēli.

Šajā sezonā Gulbis vēl plānojis piedalīties vismaz sešos turnīros Kualalumpurā, Pekinā, Šanhajā, Maskavā, Bāzelē un Parīzē.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Andis Juška, kurš šosezon beidzis profesionāļa gaitas, atrodas 716. vietā (-6), bet Mārtiņš Podžus ir 750. pozīcijā.

Ranga galvgalī izmaiņas nav notikušas. Pirmajā vietā joprojām atrodas serbs Novāks Džokovičs, viņam seko spānis Rafaels Nadals, bet trešais ir slavenais šveicietis Rodžers Federers.

Jāatzīmē, ka Gulbis rangā atrodas starp diviem ļoti slaveniem tenisistiem skotu Endiju Mareju (12. vieta) un argentīnieti Huanu Martinu del Potro, kas ir 14. pozīcijā.

Dubultspēļu rangā visaugstāk no Latvijas pārstāvjiem ir Gulbis, kurš, atkāpjoties par divām vietām, šobrīd ir 426. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu