Pits Andersons atgriezies Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Populārais mūziķis Pits Andersons šobrīd ir atgriezies no Vācijas, kur ar ziedotāju atbalstu tika veikts ārstniecības kurss. Dziedātājs šobrīd atrodas Jaunķemeru sanatorijā. Pits Andersons jau atkal var normāli staigāt. «Kopš Jaunā gada gulēju kā baļķis, mana vienīgā kustēšanās bija četrrāpus līdz podiņam,» izdevumam «Privātā Dzīve» stāsta mūziķis. Šobrīd Andersons staigā pa sanatoriju un dodas uz nodarbībām, salīdzinājumā ar iepriekšējo stāvokli viņam tas ir liels kontrasts.

Jaunķemeru sanatorijā Pits apmeklē arī logopēdu, kurš māca atcerēties vokālos risinājumus: «Nupat pamēģināju dziedāt. Riktīgi labi vēl neveicas. Man ir gandrīz vai jāmācās no jauna dziedāt,» izdevumam «Kas Jauns» stāsta dziedātājs. Mūziķis šobrīd ievēro striktu diētu formas atgūšanai. Atgriežoties no Vācijas, viņš bija zaudējis 23 kilogramus.

Plānots, ka sanatorijā Andersons atradīsies apmēram mēnesi. Šis laiks māksliniekam ir nepieciešams, lai atlabtu, jo Pits jūtas ļoti vārgs.

Atgādinām, ka vasarā Pits lūdza palīdzību saviem faniem. Mākslinieks aicināja fanus ziedot, lai viņš varētu doties uz terapiju Minhenē. Mūziķim tika atklāts viens no visretāk sastopamajiem vēža paveidiem - liposarkoma, kas ir ļoti agresīva un gandrīz neprognozējama vēža forma. Pāris dienu laikā Andersonam izdevās savākt nepieciešamos 21 000 eiro.

Ārstēšanas kurss Rinecker protonterapijas centrā ir pabeigts!
Milzīgs paldies visiem, kas palīdzēja realizēt šo iespēju!
Ārstēšanas kurss Rinecker protonterapijas centrā ir pabeigts! Milzīgs paldies visiem, kas palīdzēja realizēt šo iespēju! FOTO: facebook.com

Pits Andersons Latvijas mūzikas vēsturē ienācis kā 50. gadu amerikāņu rokenrola leģenda kopā ar savu grupu «The Swamp Shakers».

Pēc pazīstamā un autoritatīvākā padomju rokmūzikas eksperta, slavenā žurnālista Artēmija Troicka grāmatas «Back In The USSR, The True Story Of Rock In Russia» autora pētījuma datiem, Pits Andersons ir pirmais nopietni vērtējamais rokeris visas bijušās Padomju Savienības teritorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu