Valdis Melderis dāmu sabiedrībā iemēģina tūkstošus vērtās gultas (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11.septembra vakarā norisinājās pirmā zīmolu salona «Delux» veikala atklāšana pašā Rīgas sirdī. Salons savus apmeklētājus pārsteidza jau ar paklāja izvēli, ja parasti visus gaida sarkanais paklājs, salons izvēlējās to nomainīt pret zilu.

Pasākuma viesus pie durvīm sagaidīja divas elfu lēdijas, kuru ielenkumā ikviens viesis varēja nofotografēties pie foto sienas. Pēc fotografēšanās viesus sagaidīja veikala īpašnieks, lai sasveicinātos un pavadītu tālāk salonā, kur iespējams bija baudīt dažādas uzkodas un šampanieti.

Viesi malkoja dzirkstošo dzērienu, klausoties lieliskā klavieru spēlē un apskatīja dažādās gultas, spilvenus un gultas veļu.

Tā kā atklāšanas diena ir īpašs notikums gultas bija iespējams iegādāties ar četrdesmit procentu atlaidi, atlaide lētāko gultas cenu pazemināja līdz pat četriem tūkstošiem.

Pasākumā viesi varēja gremdēties Šekspīra komēdijas «Sapnis vasaras naktī» brīnumainajā atmosfērā, kuru radīja lieliskais iekārtojums, dažādi aksesuāri un ziedi, kuri atradās ikvienā telpas stūrītī.

Kā jau rudenī pienākas viesi tika katrs pie viena ābola, kuram kātiņa vietā bija lapiņa ar kāda sapņa tulkojumu, visi centās iegaumēt lapiņās redzēto, lai nosapņojot konkrēto lietu atcerētos tulkojumu.

Ballītes neoficiālā daļa sākās ar svētku kūkas ienešanu un svecīšu nopūšanu, vēlāk sekoja gultu izmēģināšana, to steidza izmantot arī vakara vadītājs, radio cilvēks Valdis Melderis, kurš labprāt iemēģināja dažādās gultas, to mīkstumu, vai tieši otrādi cietumu, kopā ar radio balsi Natāliju Oļesik.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu