Dreika un Future pārsteiguma albums iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau ziņojām, ka kanādiešu repera Dreika (Drake) un amerikāņu repera Future (Nayvadius DeMun Wilburn) pārsteiguma albums «What a Time to Be Alive» (Cash MONEYand Epic Records) pirmajā nedēļā ASV varētu tikt pārdots pusmiljonā vienību. Prognozes izrādījās pārāk cerīgas, taču albums tiešām startējis «Billboard 200» 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Albums «What a Time to Be Alive» nedēļas griezumā Amerikā pārdots 375 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Par albuma izdošanu tika paziņots tikai vienu dienu pirms tā nākšanas klajā «Apple Music» un «iTunes» servisos 20. septembrī.

Albumu producējis Metro Boomin.

Līdz ar to Dreikam un «Future» izdevies pielikt kāju priekšā Lanai del Rejai (Lana Del Rey), kuras jaunā plate «Honeymoon» ar 116 000 vienību palikusi topa 2. vietā.

Pēc trīs nedēļu dominēšanas 25 gadus vecā kanādiešu mūziķa Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» otrais oficiālais studijas albums «Beauty Behind the Madness» noslīdējis uz 3. vietu.

Savukārt 4. vietā jauns repera Maca Milera (Mac Miller) albums «Go:od AM clock».

Angļu mūziķis, ģitārists, solists un viens no grupas «Pink Floyd» līderiem Deivids Džons Gilmors (David Gilmour) ar savu jauno soloalbumu «Rattle That Lock» numur 5.

Rokgrupa «Shinedown» ar «Threat to Survival» numur 6.

Interesanti, ka top10 šonedēļ vienlaikus atrodas divi saturiski vienādi albumi - Teilores Sviftas «1989» (8. vieta) un Raiena Adamsa šā paša albuma kaverversiju plate (7. vieta).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu