Deju grupa «Fandango» ar koncertu svinēs savu 15 gadu jubileju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.18 mūzikas namā «Daile» notiks deju grupas «Fandango» 15 gadu jubilejas koncerts, informēja deju grupas pārstāvji.

Jubilejas koncertā varēs novērtēt gan labāko no deju grupas repertuāra, gan pilnīgi jaunus, šim koncertam speciāli radītus priekšnesumus. Savukārt pēc koncerta visiem būs iespēja izballēties kopā ar deju grupu «Fandango» un «Little Freddy».

Koncertā līdz ar efektīgām dejām un krāšņiem tērpiem skatītāji varēs baudīt arī muzikālus priekšnesumus - dziedātājas «Fox Lima» un indiešu deju grupas «Bharata» uzstāšanos.

Šova laikā uz skatuves uzstāsies ne vien «Fandango» pamatsastāva dejotājas, bet arī dalībnieces, kuras dejojušas kolektīvā, sākot no pašiem tā pirmsākumiem.

Deju grupu «Fandango» 2000.gadā dibināja dejotāja un horeogrāfe Agnese Vīksniņa. «Fandango» ātri vien parādīja sevi kā profesionālu dejotāju apvienību, kas priecē skatītājus ar dažādu stilu dejām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu