Ir kronēta Latvijas skaistāko matu īpašniece (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 10.septembrī, kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» tika kronēta «Mis Palette» - Latvijas skaistāko matu īpašniece. Sīvā konkurencē ar 440 citām meitenēm, iegūstot 1057 balsis, pirmajā vietā ierindojās Vita Stalīdzāne no Jēkabpils. Viņa saņēma galveno balvu - iespēju kļūt par matu krāsu zīmola Palette reklāmas seju Latvijā.

Pasākuma vadītāja lomā iejutās Dailes teātra jaunā zvaigzne Dainis Grūbe, bet muzikālu pārsteigumu meitenēm bija sarūpējis Latvijā iecienītais dziedātājs un TV šovu dalībnieks Roberto Meloni.

Viesi tika cienāti ar gardām uzkodām un īpašu «Mis Palette» kokteili. Īpaša konkursa žūrija - bārmenis Andris Reizenbergs, skaistumkonkursu rīkotāja Elita Drāke un dziedātājs Roberto Meloni - izvēlējās žūrijas simpātiju, un tā ir Anna Bičevska no Rīgas.

Savukārt par skatītāju simpātiju kļuva Ksenija Mikuļska. Vakara gaitā atraktīvākajiem un uzmanīgākajiem pasākuma apmeklētājiem tika izspēlētas arī īpašas balvas no Schwarzkopf.

Konkurss no 26.maija norisinājās zīmola «Schwarzkopf Latvija» sociālā tīkla Facebook lapā, un savas fotogrāfijas iesūtīt bija aicināta ikviena Latvijas meitene.

Kopumā konkursā piedalījās 441 dalībniece, no kā skatītāju un Schwarzkopf žūrijas balsojumā tika izvēlētas desmit, kas turpināja cīnīties par galveno balvu - iespēju kļūt par matu krāsu zīmola «Palette» reklāmas seju Latvijā.

Līdzīgs konkurss ar labiem rezultātiem norisinājās arī Lietuvā un Igaunijā.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu