Dzērumā ar mediķiem konfliktējušais Vilks noliks Rīgas domes deputāta mandātu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzērumā ar neatliekamās palīdzības mediķiem konfliktējušais Rīgas domes deputāts Andris Vilks (VL-TB/LNNK), visticamāk, tomēr pats izstāsies no partijas un noliks deputāta mandātu, šovakar vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Par to Vilks šodien esot neoficiāli informējis savus partijas biedrus, taču neesot vēl iesniedzis nepieciešamos dokumentus. To viņš varētu izdarīt pirmdien, 28.septembrī.

Kā ziņots, portālā «pietiek.com» publicēts video no ātrās palīdzības automašīnas, kurā redzams, ka Vilks uzvedas agresīvi, mēģina iekaustīt mediķes un šoferi, lamājas un vizuāli izskatās pamatīgi piedzēries. Uz pamatīgo reibumu norāda arī video redzamās mediķes, kuras aprūpēja cietušo.

Pats politiķis vēl šorīt apgalvoja, ka neplāno nolikt Rīgas domes deputāta mandātu. Arī jautājumu par izstāšanos no partijas viņš nekomentēja. Vilks vien skaidroja, ka video ir redzējis un «tur nav daudz, ko komentēt». Pie šādas uzvedības viņš aizvien vaino gūto galvas traumu un nelielu alkohola devu. «Pieļauju, ka pie tā vainojama galvas trauma un alkohols kopā, no viena paša alkohola tas nevarētu būt,» sacīja Vilks.

Nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK pirmdien, 28.septembrī, lems par Vilka izslēgšanu no partijas.

VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars sacīja - iepriekš, kad Vilks nolika Saeimas deputāta mandātu, partijai nebija precīzas informācijas, kas tieši noticis, bet tikai cilvēku atstāsti. Toreiz Vilka teiktais nesakrīt ar to, kas tagad redzams internetā pieejamā video, piebilda politiķis.

Ņemot vērā video redzēto, Dzintars neredz iespēju partijai turpināt sadarbību ar Vilku. «Uzskatu, ka tādam cilvēkam nav vietas nacionālajā apvienībā,» piebilda VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs. Tomēr par šo jautājumu vēl tiks diskutēts partijas valdes sēdē, kur arī tiks pieņemts lēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu