«Baltijas pērle» paziņo, ka šis būs pēdējais kinofestivāls (23)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kinofestivāls «Baltijas pērle» izplatījis informāciju par to, ka 12. septembrī sāksies pēdējais festivāls «Baltijas pērle», tomēr sīkāka informācija pašlaik netiek sniegta. Paziņojumā teikts, ka festivāls, kas sākās 1993. gadā, noslēgsies 2014. gada 21. septembrī.

Festivāla informācijas centrā paskaidroja, ka sīkākas ziņas par festivāla slēgšanas iemesliem tā direktore Marina Ļipčenko sniegs preses konferencē, kuras laiks un vieta pagaidām nav zināmi.

«Baltijas pērli» atklās 12. septembrī ar koncertu «Kino mūzikas leģendas», kurā uzstāsies vokālais kvartets «Le Divas» (Itālija), latviešu komponists Raimonds Pauls un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris diriģenta Marčello Rotas (Itālija) vadībā.

12. septembrī Rīgas Kongresu namā notiks arī tradicionālā kinonakts, kad vienā seansā varēs noskatīties trīs pilnmetrāžas spēlfilmas.

Filmu seansi notiks no 12. līdz 21. septembrim trijās kino izrādīšanas vietās: kinoteātrī «Splendid Palace», kinoteātrī «Kino Citadele» un Rīgas Kongresu namā. Festivāla programmā iekļautas 50 filmas. To atlases kritēriji saglabājušies nemainīgi: dižie vārdi, mūžīgās tēmas, augstais stils.

Biļetes uz festivāla filmām var iegādāties festivāla informācijas centrā Rīgas Kongresu namā, «Biļešu servisā» un «Kino Citadele» tīklā.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu