Ušakovs atkal palicis bez preses sekretāra (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sandris Točs kopš 1.septembra pametis Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova padomnieka pienākumus un no septembra stājies pašvaldības SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP) komunikācijas vadītāja amatā, vēsta LETA.

Točs skaidroja, ka amatu mainījis, jo šis piedāvājums šķitis saistošāks, un RNP komunikācijas vadītāja amats jau kādu laiku bijis vakants.

«Man šis amats likās saistošs, jo tas ir nozīmīgs uzņēmums, kam ir ap 180 000 klientu un kas apkalpo gandrīz pusi Rīgas namu,» savu lēmumu pamatoja Točs.

Rīgas domes priekšsēdētāja padomnieka pienākumus Točs sāka pildīt šā gada 10.februārī. Pirms tam viņš bija laikraksta «Diena» Komentāru nodaļas vadītāja pienākumu izpildītājs. Kā «Dienai.lv» tolaik sacīja Ušakovs - viņš vērtē Toču kā labu žurnālistu, kurš labi pārzinot politiskos procesus un saimnieciskos jautājumus.

Sabiedrisko attiecību padomnieka jautājums Ušakovam regulāri kļūst aktuāls jau kopš 2013.gada janvāra, kad šo amatu pameta Anna Kononova. Viņa domes Sabiedrisko attiecību nodaļā nostrādāja 12 gadus.

Pērn no septembra vidus līdz janvāra sākumam Ušakova padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos un preses sekretāre bija žurnāliste un Latvijas Universitātes pasniedzēja Olga Proskurova, kura pārtrauca darba attiecības ar Rīgas domi, lai varētu vairāk laika veltīt ģimenei.

Točs Ušakova padomnieka amatā stājās šā gada februārī.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu