«Avots» izdod B.Bolotova grāmatu «Cilvēka veselība neveselīgā vidē»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība Avots papildinājusi veselības bibliotēkas plauktus, izdodot akadēmiķa Borisa Bolotova grāmatu «Cilvēka veselība neveselīgā vidē».

Šajā izdevumā aplūkotas daudzas un dažādas plaši sastopamās kaites, tostarp arī dažādu veidu audzēji, kā arī dabiski līdzekļi, kas palīdzētu ar tām tikt galā. Unikāla šī grāmata ir tādēļ, ka autors autors sniedz tautas medicīnas teorētisku pamatojumu, izmantojot savas atveseļošanas metodes matemātiskus pierādījumus.

Noslēgumā piedāvāts kodolīgs dažādu ārstniecības augu rādītājs.

www.avotsabc.lv

Boriss Bolotovs ir pionieris medicīnā; viņa izstrādātā prakse ir palīdzēju sekmīgi uzveikt onkoloģiskas kaites jau gadiem ilgi. Viņa devums ir tik pamatīgs, ka tā aprakstam vien nepieciešama atsevišķa grāmata. Boriss Bolotovs faktiski spēra soli uz priekšu no aprakstošās un konstatējošās medicīnas uz nākotnes medicīnu. Bolotova izvirzītā vēža šūnas teorija pavēra ceļu uz efektīvu vēža profilaksi un uzvaru pār to.

Grāmatas galvenā vērtība ir spēja ar viegli pieejamiem līdzekļiem nodrošināt labu veselību ikvienam.

368 lpp., mīkstie vāki, 14x21cm

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu