Džūlija Robertsa atklāj skaista smaida noslēpumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Džūlija Robertsa kļuvusi par izdevuma «Allure» zvaigzni. Zvaigzne dalījās savās domās par šovbiznesu, par skaista smaida noslēpumu un atbalstu Hilarijai Klintonei.

Par sava skaistā smaida noslēpumu: aktrise uzskata, ka viņas smaids ir neparasts un tas nav jāanalizē. Cilvēki smaida tā, kā smaida. Robertsa saka, ka var smaidīt un var nesmaidīt, bet nespēj sevi piespiest izlikties. Džūlija ir ļoti patiess un laimīgs cilvēks. Ar laiku sāc saprast, kāda tā ir veiksme – izjust īstu laimes ķīmiju. Tieši patiess smaids ir tas, kas liek izteikt komplimentus par smaidu.

Par Hilarijas Klintones atbalstīšanu: aktrise saka, ka tā ir ļoti grūta tēma, jo viņai arī ir ģimene un darbs. Robertsai ir būtiski uzzināt, ko Hilarija var dot valstij.

Vai vēlreiz darbotos šovbiznesā, ja būtu astoņpadsmit gadus veca: Robertsa nedomā, ka viņai pietiktu spēka iekarot savu vietu šovbiznesā, tādā, kāds tas ir šobrīd. Iespējams, tas ir tāpēc, ka viņai vairs nav astoņpadsmit un trūkst tās jaunības enerģijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu