Jaunumu Selanē sakarā ar «Jokerit» pagaidām nav

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vēl aizvien nav zināms, vai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Helsinku «Jokerit» pievienosies viena no visu laiku Somijas hokeja spožākajām zvaigznēm Tēmu Selanē.

44 gadus vecais somu uzbrucējs vēl nav izlēmis noslēgt pilnībā savu profesionāļa karjeru, vai vismaz vēl vienu sezonu aizvadīt.

«Nekādu jaunumi Selanē sakarā nav. Viss ir palicis tajā pašā stadijā, kā bija iepriekš,» aģentūrā «R-Sport» citēts «Jokerit» ģenerālmenedžeris Jari Kurri. «Viņš nav teicis jā vai nē. Mēs komandā tam nepievēršam uzmanību, vairāk domājam par spēlēm, turklāt sezona ir sākusies.»

Iepriekš Kurri atklāja, ka «Jokerit» Somijas hokeja leģendai būtu gatava maksāt pat 10 miljonus ASV dolāru sezonā.

«Ja kaut kas mainīsies, mēs ātri reaģēsim. Šobrīd viņš ir Kalifornijā. Atgriezties viņš varētu tuvākajā laikā, kad iznāks viņa grāmata,» skaidro Kurri.

Selanē NHL aizvadījis 19 sezonas, pārstāvot Anaheimas «Ducks», Vinipegas «Jets», Sanhosē «Sharks» un Kolorādo «Avalanche».

NHL viņš piedalījies 1451 regulārā čempionāta mačā, kurā izcēlies ar 684 vārtu guvumiem un 773 rezultatīvām piespēlēm, bet Stenlija kausa izcīņā viņa kontā 130 spēlēs gūti 44 vārti un 44 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu