Noslēdzies festivāls «Studentu paradīze»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar krāšņām performancēm noslēdzies Baltijā lielākais studentu festivāls «Ondo.lv Studentu paradīze». Piektdienas naktī sociālie tīkli burtiski uzsprāga no atsauksmēm par piedzīvotajām emocijām. Vislielāko atzinību guva duets OLAS, kuri paši atzinuši šo par savu labāko koncertu.

Koncertprogrammu uz festivāla galvenās skatuves atklāja Jauno mūziķu konkursa uzvarētāji – grupa FOXTHROAT, kam sekoja vairāku Latvijā iemīļotu mūziķu uzstāšanās. Kulmināciju festivāls piedzīvoja brīdī, kad uz skatuves kāpa grupa MUSIQQ, kas klausītājus priecēja ar labi zināmiem mūzikas ritmiem orķestra pavadībā, kā arī jaunu dziesmu no topošā albuma. Pēdējie uz skatuves kāpa strauju popularitāti guvušais projekts OLAS, kas burtiski uzspridzināja Paradīzi ar savu bezgalīgo enerģiju. Puiši sociālajos tīklos atzina, ka šis bijis viņu līdz šim labākais koncerts.

Festivālā desmit stundu laikā uz piecām skatuvēm kāpuši vairāk nekā trīsdesmit mākslinieki, to skaitā Triānas Parks, MNTHA, Moontalk, Toms Grēviņš, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Kārlis Blumfelds, MUSIQQ, OLAS, DJ Gustavito, DJ DUB:RA un citi.

Bez daudzveidīgā muzikālā piedāvājuma festivāla apmeklētājiem bija iespēja piedalīties kādā no daudzajām aktivitātēm un konkursiem. Pasākumu atklāja Evelatus studentu STREETBALL turnīrs, kam sekoja konkurss «Erudītākais students Latvijā». Papildus tam visas nakts garumā darbojās atbalstītāju un augstskolu stendi, kuri piedāvāja visdažādākā veida izklaides iespējas.

«Studentu paradīze» ir Baltijā lielākie studentu svētki, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus jauniešu - esošos un topošos studentus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu