Ronaldu nav sajūsmā par Madrides «Real» darījumiem (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola granda Madrides «Real» līderis portugālis Krištianu Ronaldu nav sajūsmā par kluba veiktajiem darījumiem šajā vasarā, norādot, ka viņš nebūtu ļāvis komandu pamest pussargiem argentīnietim Anhelam di Marijam un spānim Ksavi Alonso.

Šovasar Madrides klubs papildināja sastāvu ar pussargiem kolumbieti Hamesu Rodrigesu un vācieti Toniju Krosu, kā arī Kostarikas vārtsargu Keiloru Navasu un meksikāņu uzbrucēju Havjeru Ernandesu jeb Čičarito.

Tiesa, vienību pameta di Marija un Alonso, kuri iepriekš bija komandas pamatsastāva futbolisti.

«Ja man būtu teikšana, es transfēru logā nebūtu tā rīkojies. Taču ikvienam var būt savs viedoklis un varam brīvi to paust,» izteicās Ronaldu. «Ja prezidents domā, ka jaunu spēlētāju iegūšana un citu palaišana dos labumu komandai, mums tas ir jārespektē.»

Līdz šim «Real» jaunieguvumi lielākoties par savu sniegumu šosezon izpelnījušies kritiku, taču Ronaldu norādīja, ka futbolistu blāvā snieguma iemesls ir nesenā pievienošanās vienībai, jo viņi vēl nav apraduši ar jaunajiem apstākļiem.

Di Marija par Lielbritānijas transfēru rekordu papildināja Anglijas komandas Mančestras «United» rindas, lai gan iepriekšējā sezonā bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Madrides klubs triumfēja UEFA Čempionu līgā. Tikmēr Alonso papildinājis Vācijas čempionu Minhenes «Bayern» sastāvu.

Divos Spānijas čempionāta mačos Madrides komandas futbolisti nopelnījuši trīs punktus, kas kopvērtējuma tabulā liek ieņem vien desmito vietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu