«Snoop Dogg» atklāj interneta vietni, kas veltīta marihuānai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis «Snoop Dogg» atklājis jaunu interneta vietni marihuānas entuziastiem. Vietne «Merryjane.com» tika atklāta pirmdien. Tās apmeklētāji aicināti pierakstīties uz izmēģinājuma versiju līdz oktobrim, kad būs pieejama galīgā mājaslapas versija.

«Snoop Dogg» jauno vietni raksturojis kā «enciklopēdiju», kurā būs atrodama informācija par marihuānu un biznesa padomi. Mājaslapas veidošanā iesaistījušās arī citas slavenības, kas neslēpj savu patiku pret marihuānu. To vidū ir komiķis Sets Rogens un dziedātāja Mailija Sairesa.

«Tā būs enciklopēdija par marihuānas pasauli,» reperis teica «TechCrunch Disrupt» tehnoloģiju konferencē Sanfrancisko.

Ar reklāmām finansētā vietne centīsies piesaistīt arī legālās marihuānas tirdzniecības vietas un to klientus.

Konferencē «Snoop Dogg» tika uzdots jautājums, kāpēc viņam marihuāna ir tik svarīga.

«Es to izbaudu medicīnisku apsvērumu dēļ,»

viņš jokoja. «Man tā nozīmē mieru. Katru reizi, kad esmu bijis tās tuvumā, ir notikušas skaistas lietas. Esmu redzējis, kā cilvēki manifestē mīlestību, mieru un harmoniju.»

«Snoop Dogg» konferencē prognozēja, ka tuvāko divu gadu laikā marihuāna būšot legāla Kalifornijā un vēl 20 citos ASV štatos.

www.merryjane.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu