Apprecējusies dziedātāja Marta Ritova (24)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

6.septembrī Cēsīs un to apkaimē bija lieli svētki, jo kāzas svinēja dziedātāja Marta Ritova. Mūziķe apprecēja savu draugu Raimondu Cipi.

6.septembrī laulības ostā iestūrēja dziedātāja Marta Ritova, mūziķe un viņas vīrs Raimonds Cipe par pāri saucas kopš gada sākuma, kad arī publiski tika paziņots, ka draudzīgās jūtas ir pārvērtušās mīlestībā.

Pārītis nereti apmeklēja saviesīgus pasākumus, un klātesošie nebeidza vien priecāties par pāra jūtām un simpātijām vienam pret otru, tā ka tas ir loģiski, ka pāris negaidīja ilgu laiku, bet ļāvās sajūtām un pēc nepilna gada kopā būšanas iestūrēja laulības ostā.

Sestā un septītā septembrī sociālo tīklu lapas piepilda dažādas pāra fotogrāfijas, kuras publisko jaunlaulāto draugi.

Īpaši aktīvs kāzu «korespondents» bija mākslinieks Kašers, kurš laiku pa laikam ievietoja portālā «Facebook» kādu fotogrāfiju, kura parādīja kāzu norisi, tas bija veids, kā visi mūziķes fani varēja justies kā kāzu viesi.

Kāzas tika svinētas plašā draugu lokā, ar ēdieniem, dzērieniem un dejām līdz pat rīta gaismai.

Pirmais kāzu valsis tika dejots, uzstājoties dziedātājam Jānim Stībelim, ar kuru Marta ir iedziedājusi kopā arī dziesmu «2 pasaules».

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu