Rīgā notiks gājiens «Pret imigrāciju!», kas noslēgsies ar koncertu pie Brīvības pieminekļa

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Biedrība «Tēvijas sargi» un partija «Taisnīgums» otrdien rīko gājienu «Pret imigrāciju!», kas noslēgsies ar koncertu «Baltija ir mūsu», informēja biedrība.

Pulcēšanās gājienam paredzēta plkst. 18 Strēlnieku laukumā, un tas noslēgsies pie Brīvības pieminekļa, kur gaidāms koncerts.

Biedrība informēja, ka dalību koncertā apstiprinājusi vīru kopa «Vilki», mūziķi Ainars Virga, Dzintars Beitāns, Valdis Atāls, Uldis Kākulis, Juris Kulakovs, Guntars Mucenieks, Uldis Punkstiņš, grupas «Zvani», «Laikā pirms», tradīciju kopa «Pērkonieši» un citi mūziķi.

Organizatori norādīja, ka pasākumu mērķis ir «pievērst uzmanību Latvijai draudošajai imigrācijas problēmai, pieprasīt valdošajai koalīcijai aizstāvēt nacionālās intereses, noraidot jebkādus mēģinājumus uzspiest obligātās tā sauktās bēgļu kvotas, kā arī atbalstīt gatavotās izmaiņas imigrācijas un patvēruma likumos, kas top, sadarbojoties ar nacionāli domājošiem latviešu juristiem».

Plānots, ka pasākuma laikā organizatori un viesi uzrunās klātesošos un tiks iedegtas ugunis par godu Baltu vienības dienai, simboliski apliecinot, ka «mēs tāpat kā mūsu senči esam gatavi aizstāvēt savu zemi pret svešiem iebrucējiem, lai kā arī viņi šodien sevi nesauktu», uzsvēra organizatori.

Jau vēstīts, ka kopumā Latvija uzņems 776 patvēruma meklētājus, šādu galīgo lēmumu piektdien pieņēma Saeimas Eiropas lietu komisija, kas apstiprināja valdībā atbalstīto Latvijas pozīciju par Eiropas Komisijas prezidenta Žana Kloda Junkera piedāvāto plānu migrācijas krīzes risināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu