Kalnciema kvartālā notiks Nacionālā teātra jaunās sezonas ieskandināšana

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šodien Kalnciema kvartālā paralēli zemnieku un amatnieku tirdziņam izskanēs Latvijas Nacionālā teātra jaunās sezonas pieteikums ar aktieru dziesmu programmu uz brīvdabas skatuves, darbnīcu un konkursu bērniem un īpašu pārsteigumu - teātra ziemas krājumiem stikla burkās.

Kā informēja Kalnciema kvartāla kultūras programmas vadītāja Una Meiberga, plkst.11 uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves dziesmas dziedās Meža parlaments - zaķis, ķirzaka, ods un tītars no izrādes bērniem «Sarkangalvīte un vilks». Meža parlamenta biedri arī aicinās uz darbnīcām Brūnās mājas zālē, kur bērniem būs iespēja darināt Meža parlamenta maskas un kādam laimīgajam iegūt ielūgumus uz izrādi «Sarkangalvīte un vilks».

Ap plkst.13 uzstāsies atraktīvā Skifla grupa no izrādes «Divu kungu kalps», bet ap plkst.14 Kalnciema kvartāla apmeklētājus priecēs krāšņie «Kabarē» mākslinieki. Tāpat būs iespēja ielūkoties jaunajās izrādēs, kas tiks prezentētas īpašās ziemas krājumu stikla burciņās.

Kalnciema kvartāla apmeklētāji varēs iegādāties biļetes uz jaunās sezonas izrādēm par īpašām tirdziņa cenām.

Paralēli kultūras programmai no plkst.10 līdz 16 rosīsies Kalnciema kvartāla tirgotāji - Latvijas zemnieki, mājražotāji un amatnieki piedāvās jaunākās rudens veltes, vēl arvien aicinot pirkt vietējos labumus, tādā veidā vairojot savu un Latvijas labumu.

Kā ziņots, Nacionālais teātris 11.septembrī atklās savu 96.sezonu ar Agneses Rutkēvičas izrādi «Mans nabaga tēvs» Elmāra Seņkova režijā. Tai tūlīt 13.septembrī LMT Jaunajā zālē sekos Vladimira Majakovska «Blakts» Dāvja Auškāpa režijā, bet no 16.septembra līdz 21.septembrim Nacionālajā teātrī ar izrādēm «Metamorfozes» un «Mēdeja» viesosies Maskavas Gogoļa centra trupa režisora Kirila Serebreņņikova režijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu