«Emmy» ceremonija zvaigznēm liek svīst skaistajos tērpos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nedēļas nogalē norisinājās gadskārtējā «Emmy» balvas pasniegšanas ceremonija. Šis gads atšķīrās ne tikai ar to, ka pirmo reizi vēsturē balvu saņēma melnādaina aktrise, bet arī lielā karstuma dēļ.

Slavenībām problēmas sagādāja jau iešana pa sarkano paklāju, ņemot vērā, ka ārā bija 41,1 grāds un skaistās princešu kleitas, tumšie, elegantie uzvalki mirka sviedros.

Karstuma dēļ pēc modeles Olīvijas Kulpo ieradās ātrā palīdzība - māksliniecei kļuva slikti un viņa gandrīz noģība uz sarkanā paklāja.

Aktieri savos sociālajos tīklos publiskoja ne vienu vien ierakstu par to, cik negodīgi ir rīkot šādu pasākumu tādā karstumā, zinot, kā viņiem jāģērbjas, bet, no otras puses, zvaigznes zaudēja pāris kilogramus liekā svara.

Ierodoties pasākumā, aktrise Sofija Vergara ikvienam paziņoja, ka jau jūtas kā mirusi, karstuma dēļ.

Lai vai kā, karstums netraucēja sadalīt balvas, triumfēt seriālam «Troņu spēles» un slavenībām mirdzēt savu tērpu izvēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu