Foto: Nostalģijas vakars ar The Hobos «Palladium»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Beidzamo reizi par pašmāju «Tom Petty and the Heartbreakers» - angliski dziedošo ansambli «The Hobos» dzirdējām pirms diviem gadiem, kad grupa 2013. gadā uzstājās nelielajā koncertbārā «Laternu stundā». Toreiz tā bija atgriešanās uz skatuves pēc ilgākas pauzes. Šogad «ielu bērns» Rolands Ūdris, «Remix» bundzinieks Vilnis Krieviņš, basists Mārtiņš Burkevics, smagnēji tautiskais ģitārists Egons Kronbergs (grupas oriģinālais sastāvs ir nemainīgs kopš 1999. gada) ir nolēmuši vēlreiz atgriezties, šoreiz uz lielākas skatuves - bez jaunām dziesmām, jauna albuma, izaicinot koncertzāli «Palladium».

Vīriem tas izdevās cienījami. Gana pilnajā «Palladium» pulcējās daudzi grupas cienītāji un noteikti nebija vīlušies. Gandrīz divu stundu garajā koncertprogrammā skanēja gan pazīstamākie grupas hiti, kā «Christian (I’m Gonna Be)», «Lu Lu», «Lost In Space» un «Walk All Night», gan mazāk zināmas un koncertos nekad nespēlētas dziesmas no visiem četriem «The Hobos» studijas albumiem.

Mūziķi savu darbu paveica perfekti, lieliskas un tehniski precīzas bija Ūdrīša un Burkevica divbalsības, kā metronoms pulsēja Vilnis Krieviņš, un arī Egona Kronberga plaši skanošā ģitāra aizpildīja visas tukšās vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu