Rīgā sācies «Oktoberfest» festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo piektdien krafta alus darītavā restorānā «Stargorod» notiek pasaulē slavenā alus festivāla «Oktoberfest» atklāšana. Īpašais festivāla alus, vācu desiņas, štovēti kāposti, vācu tautas mūzika, rekordliela «Oktoberfest» piparkūka un citas izklaides visai ģimenei gaida restorāna viesus divu nedēļu laikā.

No 18.septembra līdz 2.oktobrim krafta alus darītava restorāns «Stargorod» sniegs viesiem unikālu iespēju iejusties «Oktoberfest» atmosfērā Rīgā. Ikvienam būs iespēja izbaudīt vācu alus festivāla gaisotni. Uz to ik gadu dodas vairāki miljoni cilvēku. «Stargorod» ir vienīgā alus darītava Latvijā, kas svin «Oktoberfest» ar tādu vērienu, līdzvērtīgi festivālam Minhenē.


«Oktoberfest» tradīcija sākās 1810.gada 12.oktobrī, kad notika Bavārijas kroņprinča Ludviga I kāzas ar Saksijas Terēzi.

Uz svētkiem tika ielūgti visi Minhenes iedzīvotāji, un pasākums tik ļoti patika, ka Ludvigs deva rīkojumu šādus svētkus rīkot ik gadu. Un krafta alus darītava restorāns «Stargorod» piedāvā atzīmēt «Oktoberfest» atklāšanu Rīgā kā Minhenē, iepriekš rezervējot galdiņu, piezvanot +371 25 730 730.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu