Sākas biļešu pārdošana uz Deivida Getas šovu (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 4.septembrī, Biļešu serviss (www.bilesuserviss.lv) sāk biļešu iepriekšpārdošanu uz Deivida Getas (David Guetta) šovu, kas 17.oktobrī notiks «Arēnā Rīga». Pirmo 5000 biļešu cena ir €39.

Pieejams arī ierobežots skaits VIP biļešu, kas to īpašniekiem nodrošinās sēdvietas 103. un 104. sektorā ar īpaši labu redzamību, atsevišķu ieeju un garderobi. Par uzmundrinošu garastāvokli VIP zonā (LMT Biznesa klubs) rūpēsies Latvijas vadošie DJ, un tā būs atvērta no plkst. 18 līdz 3 naktī. Ļoti iespējams, ka šādu biļešu īpašniekiem būs pieejami vēl kādi bonusi, par kuriem organizatori paziņos vēlāk. VIP biļešu cena €59.

Biļetes: www.bilesuserviss.lv

Deivids Geta - franču elektroniskās mūzikas mākslinieks, komponists un producents, dīdžejs, kurš pierādījis, ka viņa šovi var sapulcināt desmitiem tūkstošu sajūsminātu skatītāju arēnās un stadionos visā pasaulē. Rīgā Geta ieradīsies ar pavisam jaunu gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu, ko līdz šim varējuši izbaudīt tikai pāris lielāko pasaules festivālu apmeklētāji.

Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā astoņi miljoni Deivida Getas albumu un 40 miljoni singlu kopiju. 2011. gadā Geta atzīts par pasaules labāko dīdžeju pēc DJ Mag Top 100 DJs vērtējuma, un kopumā pēdējos sešus gadus viņš atradies vismaz 5. vietā vadošo dīdžeju topā.

Deivids Geta ir viens no pieprasītākajiem mūsdienu producentiem, kurš strādājis ar iespaidīgu zvaigžņu plejādi, no Rianas, Sia, Lady Gaga, Emēlijas Sandē, Madonnas, Fērgijas, Keitijas Perijas, Britnijas Spīrsas, Nikijas Mināžas un Pinkas līdz Deividam Bovijam, Snoop Dog, Jay-Z, will.i.am, 50 Cent, Pitbull, Akon, Afrojack, Avicii, Armandam van Heldenam, Krisam Mārtinam un daudziem citiem.

facebook.com/DavidGuetta

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu