«Pienvedējiem» jauns video – «Tā mēs dzīvojam» (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Grupa «Pienvedēja piedzīvojumi» pēc diviem gadu desmitiem atkal kāpj uz Sabiles kultūras nama skatuves, lai nospēlētu un nofilmētu savu jaunāko dziesmu «Tā mēs dzīvojam». «Filmēšanas vieta netika izvēlēta nejauši – tieši Sabiles kultūras namā uz videoklipā redzamās skatuves pirms divdesmit gadiem radās pirmās «pienvedēju» dziesmas,» stāsta grupas dalībnieki.

Jaunās dziesmas videoversiju veidoja ORDERORDER FILMS, operatori Krists Spruksts, Lauris Vīksne, Juris Pīlēns. Montāža Māris Lagzdiņš. Gaisma Lauris Vīksne, F64.

«Pienvedēja piedzīvojumus» 1994. gadā Sabilē dibināja vokālists un basģitārists Māris Žigats kopā ar brāļiem Lundēm – Aldi (ģitāra) un Pēteri (bungas). Grupas pastāvēšanas laikā mūziķu apvienības sastāvs palicis nemainīgs.

Jau ziņots, ka «Pienvedēja piedzīvojumi» šogad svin grupas dibināšanas 20 gadu jubileju ar koncertu «Palladium Riga» zālē 3. oktobrī un jauna albuma izdošanu.

Biļetes uz «Pienvedēja piedzīvojumu» 20 gadu dzimšanas dienas koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

www.bilesuserviss.lv

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu