Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē izskanēs Ziemassvētku festivāls

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē no 16. decembra līdz 7. janvārim izskanēs Ziemassvētku festivāls, trešdien medijiem pastāstīja koncertzāles direktors Guntars Ķirsis.

Ziemassvētku festivāla koncertprogrammu 16. decembrī atklās Losandželosas ģitāristu kvartets, bet pirms vakara koncerta gaidāms gaismas šovs, kurā izgaismos koncertzāles fasādi.

Festivālā uzstāsies Latvijas Radio koris, dziedātājs Ralfs Eilands un Nacionālo bruņoto spēku orķestris, kontrabasists Gunārs Upatnieks, akordeoniste Ksenija Sidorova, Rīgas Doma Zēnu koris un Raimonda Ozola stīgu kvartets, maestro Raimonds Pauls un Latvijas Radio bigbends, Zvanu ansamblis, soprāns Elīna Šimkus un baroka orķestris «Collegium Musicum Riga».

Ķirsis pavēstīja, ka festivāls būs veltīts gan luterāņu, gan katoļu Ziemassvētkiem un noslēgsies ar programmu, kas veltīta pareizticīgo Ziemassvētkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu