Laists klajā dzejnieka Treiberga otrais dzejas krājums «Drudzis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Mansards» laidis klajā dzejnieka Toma Treiberga otro dzejas krājumu «Drudzis», informē apgāda pārstāvis Arvis Ostrovskis.

Treibergs ir izveidojis dramaturģisku dzejas krājumu, kas piecos posmos piedāvā iepazīties ar cilvēka pārdzīvojumu anatomiju. No pirmajiem simptomiem, saasinājuma un drudža, līdz atslābumam un atveseļošanās posmam attēloti emocionāli cilvēka dzīves posmi, 31 dzejolis, ar ko iespējams asociēties jebkuram, kas mīlējis.

Treibergs ir jauns dzejnieks, kurš nupat nosvinējis savu 30. dzimšanas dienu. Viņš ir ļoti daudzpusīga personība, jo ir ne tikai dzejnieks, bet arī žurnālists, aktieris un režisors etīžu teātrī «Nerten», kino un teātra kritiķis, kas ar savu personību iepazīstinājis lasītājus pirmajā dzejas krājumā «Gaismas apstākļi», kas apgādā «Mansards» nāca klajā 2012. gadā.

«Drudzis»
«Drudzis» Foto: publicitātes

Grāmatai «Drudzis» paredzētas divas atklāšanas. Piektdien, 18. septembrī Liepājā, Totaldobže Vecā Ostmala 54 plkst. 20.00 autors aicina uz svētkiem reģionālos dzejas cienītājus, pēc tam kopā ar Totaldobže organizējot arī muzikālu notikumu, bet 22. septembrī – otrdien, grāmatas atvēršana tiek organizēta Rīgā, Medicīnas muzejā plkst. 18.00.

Grāmata tapusi ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.

www.apgadsmansards.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu