Balvu novadā noslepkavota sieviete (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 15.septembrī, pēcpusdienā Balvu policijas iecirknī tika saņemta informācija par to, ka Balvu novada Lazdulejas pagastā savās mājās tika atrasts 1942.gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm, proti, šautu brūci ķermenī, pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Nekavējoties tika ierosināts kriminālprocess un sākti neatliekamie izmeklēšanas pasākumi, kuru rezultātā uz aizdomu pamata par šī nozieguma izdarīšanu tika aizturēts cietušās sievietes dzīvesbiedrs, 1944.gadā dzimis vīrietis, kurš līdz šim policijas redzeslokā nebija nonācis. Atrasts un izņemts nozieguma izdarīšanas rīks – nelikumīga medību bise.

Šobrīd policijas darbinieki turpina izmeklēšanas darbus pēc Krimināllikuma 116.panta (slepkavība) uzsāktajā kriminālprocesā un skaidro notikušā iemeslus un apstākļus. Viena no notikušā versijām ir savstarpējs sadzīves rakstura konflikts.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu