Vai Sandis Ozoliņš ieskatījies aktrisē Zanē Aļļēnā? (38)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Hokeja leģenda, kluba «Dinamo Rīga» bijušais kapteinis Sandis Ozoliņš un jaunā aktrise Zane Aļļēna vakaros bieži manīti kopā, un tas liek domāt, ka vīrieti un sievieti saista kas vairāk nekā vienkārši draudzīgas attiecības.

Saņemot zvanu no izdevuma «Privātā Dzīve», Sandis Ozoliņš paziņojis, ka informācija, ka viņš un aktrise Zane Aļļēna redzēti kopā dažādos pasākumos, nav īsti patiesa.

Foto: Santa Sergejeva

Arī uz jautājumu, vai viņš maz pazīst Nacionālā teātra aktrisi Zani Aļļēnu, hokejists izvairās konkrēti atbildēt, vien piemetina, ka nekādos pasākumos nav bijuši kopā.

Vēlāk gan, dzirdot konkrētus faktus par vietām, kur vīrietis redzēts kopā ar sievieti, Ozoliņš piebildis, ka savu privāto dzīvi nekomentē un nekas šajā jautājumā nav mainījies.

Arī Aktrise Zane Aļļēna uz jautājumu, vai pazīst Sandi Ozoliņu, atbildējusi ar tekstu - kurš gan viņu nepazīst, tomēr vēlāk, jautājumiem kļūstot personīgākiem, atteikusies no tālākiem komentāriem.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu