Latvijā Itālijas opermūzikas soprānu trio «Appassionante»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. septembrī kultūras namā «Berģi» un 19. septembrī Vidzemes koncertzālē «Cēsis» uzstāsies trīs itāļu soprāni - sieviešu opermūzikas trio «Appassionante», informē «Live Fest» pārstāvji.

Vārda «appassionante» nozīme ir līdzīga vārdiem «sajūsma un trīsas». «Appassionante» dāmas - Stefānija, Mara un Džordža - nebaidās parādīt publikai savu juteklismu mūzikā, kā arī vizuālajā izskatā. Viņas ir modernas, spara pilnas un seksīgas, un viņām piemīt spēja klasiskās mūzikas skaņas pārvērst aktuālos un mūsdienīgos hitos.

Trio debijas albums - «Appassionante» - ierakstīts 2005.gadā Berlīnē. Otrajā albumā, «Salve», mūziķes ir sadarbojušās ar Čehijas Nacionālo simfonisko orķestri no Prāgas, radot spēcīgu, bet tajā pašā laikā maigu savstarpēju mijiedarbību starp popa un klasiskās mūzikas elementiem.

Kā norāda Grasmene, «Appassionante» var salīdzināt ar sieviešu versiju grupai «Il Divo» un viņu izpildīto žanru var dēvēt par popoperu. Viņu repertuārā ir versijas par tādām leģendārām dziesmām kā, piemēram, «Sweet Dreams», «The Show Must Go On» u.c.

«Appassionante» panākumi ir veduši dziedātājas no Romas plašajā pasaulē. Viņas sniedz vairāk nekā 100 koncertus gadā.

Biļetes pieejamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu