«Te!» vilinās jaunos aizraujošos ceļojumos pa Latviju (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai mudinātu mūsu valsts iedzīvotājus izbaudīt dzimtās zemes skaistumu, jau ceturtdien, 4.septembrī, savu piekto sezonu LTV 1 sāks populārais raidījumu cikls «TE!».

Latvijas Televīzijas programmu daļas direktore Jana Semjonova atzīst: «Raidījums «TE!» ir viens no labākajiem projektiem, kāds pēdējos gados ir bijis. Raidījums kļūst arvien populārāks, un var just, ka cilvēki brauc uz raidījumos parādītajām vietām un labprāt fotografējas ar «TE!» grābekli.»

Ideja par šāda raidījuma veidošanu dzima 2012.gada nogalē, sadarbojoties autoru apvienībai «VFS Films» un Tūrisma attīstības valsts aģentūrai (TAVA).

Foto: publicitātes

«Priecē, ka raidījums «TE!» - daļa no vietējā tūrisma popularizēšanas kampaņas «Atklāj Latviju no jauna!» - ir izrādījies tik noderīgs cilvēkiem, kuri grib iepazīt Latviju no jauna skatpunkta. Esmu pārliecināts, ka tas ir devis un turpinās dot nozīmīgu artavu vietējā tūrisma pieaugumā un popularizēšanā,» spriež TAVA direktors Armands Slokenbergs.

Īsā laikā raidījums «TE!» ir iekarojis lielu popularitāti, LTV tiešsaistes aptaujā kļūstot par vienu no raidījumiem, ko skatītāji vēlas redzēt visvairāk.

Kas briedis, tam jānobriest! Iecienītais LV jaunatklāšanas raidījums TE! ir atpakaļ - tāds pats, tikai labāks, jo 5. sezona - tas ir briedums! No 4. septembra, TE! radošā komanda, astoņas rudens ceturtdienas LTV 1 kanālā plkst. 21:15, rādīs to, kas mūsu brīnišķīgajā zemē ir pelnījis uzmanību.

Pirmajā šī rudens TE! raidījuma epizodē Māris Olte kals un tēsīs jaunos TE! grābeklīšus Olainē un Rīgā, savukārt Māra Kampernova sildīs sirdi un tvīks romantiski noslēpumainajā Mīlestības saliņā. Pauls Timrots virinās Kurzemes šveices vārtus Kandavā, bet Marta Selecka ar Gustavu Terzenu pārmērīs zelta griezumu Rundāles pils pažobelēs.

Foto: publicitātes

TE! komanda apzina Latvijas vietējās vērtības, notikumus un cilvēkus, kā arī veicina LV apceļošanu visās gada sezonās.

Skatītāji TE! komandai var sekot līdzi katru ceturtdienu plkst. 21:15, uzreiz pēc Panorāmas, ar atkārtojumiem tās pašas nedēļas sestdienās plkst. 11:00.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu