Rīkos Vitnijas Hjūstones hologrammas pasaules koncertturneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: COVI/Scanpix

Nākamgad tiks rīkota pasaules koncertturneja ar nelaiķes dziedātājas Vitnijas Hjūstones hologrammas piedalīšanos, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Hjūstones mantojuma pārvaldnieki un hologrammu kompānija «Hologram USA» paziņoja, ka koncertos tikšot izpildīti popdīvas slavenākie hiti.

Dziedātājas mantojuma pārvaldniece Peta Hjūstone sacīja, ka gaidāmie koncerti esot «lieliska iespēja faniem redzēt vienas no visu laiku visaugstāk novērtētajām dziedātājām atgriešanos un turpināt leģendārās uzstāšanās, kas netiks aizmirstas vēl daudzus turpmākos gadus».

Koncerti tiks par brīvu straumēti internetā, norāda «Hologram USA» vadītājs Alki Deivids.

Uzņēmums veidojis amerikāņu repera «2Pac» jeb Tupaka Šakura un pianista Libereisa uzstāšanās, kā arī paziņoja par leģendārās džeza dziedātājas Billijas Holidejas hologrammas koncerta rīkošanu «Apollo» koncertzālē Ņujorkā.

Kā jau ziņots, Hjūstone 2012.gada 11.februārī, dienu pirms «Grammy» ceremonijas, tika atrasta mirusi viesnīcas istabā Beverlihilsā. Tiesu mediķi atzina, ka viņas nāves iemesls bija nejauša noslīkšana, ko izraisīja kokaīna lietošana un sirds slimība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu