«Galaktikas sargi» turpina dominēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kā prognozēts, ASV asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Galaktikas sargi» («Guardians of the Galaxy») saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, ziņo ārvalstu prese. Turklāt filma ir kļuvusi par 2014. gada pelnošāko kinolenti ASV. Komiksu kompānijas «Marvel» filma iznāca 1. augustā, un tās kopējie ieņēmumi no biļešu pārdošanas ASV kinoteātros ir 275 miljoni ASV dolāru, kas to padara par līdz šim veiksmīgāko kinolenti 2014. gadā.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 16,3 miljonus.

Filmas sižets stāsta par drosmīgo ceļotāju Pīteru Kvilu, kura rokās nonāk kāda noslēpumaina lode. Tā, izrādās, pieder varenajam un nežēlīgajam ļaundarim Ronanam, kurš kaldina Visuma iekarošanas plānus. Pīters nonāk starpgalaktiku cīniņu vidū, un vienīgais veids, kā glābties, ir apvienojoties ar četriem izstumtajiem – kareivīgi noskaņoto jenotu vārdā Raķete, cilvēkveidīgo koku vārdā Gruts, nāvējoši bīstamo Gamoru un atriebības kāro Postītāju. Kad Pīters saprot, cik milzīgs spēks patiesībā piemīt lodei, viņam nāksies saliedēt savus ceļabiedrus izšķirošajai cīņai par galaktikas nākotni.

Filmā galvenās lomas spēlē aktieri Kriss Prats un Zoja Saldana, bet animēto varoņu balsis ierunājuši Bredlijs Kūpers un Vins Dīzels.

2017. gadā iznāks «Guardians of the Galaxy» turpinājums.

Otro vietu ar 11,7 miljoniem saglabājusi filma «Bruņurupuči nindzjas» («Teenage Mutant Ninja Turtles»).

Arī trešā vieta nemainīga - jauniešu drāma «If I Stay» ar Hloju Greisu Morencu (Chloë Grace Moretz) galvenajā lomā. Filmas budžets Holivudas mērogiem ir vairāk nekā pieticīgs, tikai ap 10 miljoniem.

Filma stāsta par kādu meiteni, talantīgu čellisti, kura pēc autoavārijas nokļūst komā. Piedzīvojot ārpus ķermeņa pieredzi, viņai jāpieņem lēmums - atgriezties, atmosties un turpināt dzīvot vai...

Foto: publicitātes

4. vietā šausmu filma «Parīze: Mirušo pilsēta» (As Above, So Below), kas stāsta par baisajām katakombām, kas slēpjas zem Parīzes ielām. Kad pētnieku grupa dodas kauliem izklātajā pazemes labirintā, viņi atklāj šausminošu noslēpumu, kas mīt šajā mirušo dvēseļu pasaulē. Jauniešu centieni izkļūt brīvībā pārvēršas šausmīgā murgā, un kāds tumšs spēks tiecas atbrīvot viņos mītošos dēmonus...

5. vietā komēdija «Let's be Cops», bet agrākais «Džeimsa Bonda» filmu sērijas aktieris Pīrss Brosnans (Pierce Brosnan) ar savu jaunāko spiega lomu filmā «The November Man» numur 6.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu